Prima declarație a Simonei Halep legată de divorțul de Toni Iuruc

simona halep toni iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc. Foto: Pagina de Facebook Simona Halep

Simona Halep a divorțat ieri de soțul său Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătoria civilă.

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Potrivit ProSport.ro, cei doi le-au spus prietenilor că motivul divorțului este distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep. Părinții Simonei Halep ar fi insistat ca sportiva să mai dea o șansă relației cu Toni Iuruc, motiv pentru care cei doi au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, ei au decis să se separe.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil la data de 15 septembrie 2021 și urmau să se căsătorească religios pe 13 noiembrie 2022. Tot atunci ar fi trebuit să aibă loc și petrecerea de nuntă.

Toni Iuruc (42 de ani) este cu 12 ani mai în vârstă decât Simona Halep (30 de ani). Omul de afaceri aromân a mai fost căsătorit de două ori înainte: cu Alina, un fost fotomodel, și Liana. Toni Iuruc are un copil din prima căsătorie.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.