Prezentatorul unei emisiuni la care a fost Ludovic Orban are coronavirus

Silviu Mănăstire
Silviu Mănăstire

Moderatorul TV Silviu Mănăstire, de la B1 TV, a fost diagnosticat cu coronavirus. Informația a fost confimată chiar de el. Acesta a spus că a fost asimptomatic, iar vineri și-a pierdut gustul și mirosul.

Mănăstire a intrat în direct duminică seară în emisiunea moderată de Tudor Mușat și a vorbit despre infectarea sa, scrie Pagina de Media.
„Deocamdată am o formă asimptomatică, în afara de pierderea mirosului și gustului nu am și alte simptome agresive. Am avut invitați mulți la televiziune, a fost campanie electorală și există forma asta pasivă a virusului, se transmite destul de rapid. Asimptomaticii transmit virusul și nu poți să îți dai seama când l-ai luat. Recomandarea mea este să vă protejați și să respectați la sânge măsurile de protecție”, a afirmat Silviu Mănăstire.
El a spus că nu a avut simptome și că vineri dimineață și-a pierdut mirosul și gustul.
„Dacă vă pierdeți mirosul sau gustul, 90% aveți Covid. Când se întâmplă acest lucru, acea persoană trebuie să se izoleze, să se testeze și să aștepte testul. Eu am făcut și niște analize a doua zi pentru a vedea care este starea mea.
Dacă starea se înrăutățește, atunci voi merge la spital, dar dacă rămâne așa voi sta în izolare și voi cere un tratament dacă va fi cazul și sper să mă însănătoșesc cât mai repede. Repet, indiciul pentru forma ușoară de Covid-19 este pierderea mirosului și gustului”, a mai spus Mănăstire.
Premierul Ludovic Orban a fost marți seară la emisiunea la Mănăstire, iar luni Guvernul a anunțat că premierul se testează de urgență pentru coronavirus și și-a suspendat toate activitățile.
Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.