Prețuri ca de Black Friday la bilete de avion: 2 euro spre 168 de destinații

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, Ryanair, a scos la vânzare 100.000 de bilete cu prețuri de 2 euro pentru 168 de destinații pentru călătorii în luna noiembrie.

Se poate călători, de exemplu, cu 2 euro, din București la Atena. De asemenea, mai sunt curse care leagă Timișoara cu Bucureștiul. De asemenea, biletele de la București la Berlin au prețuri începând cu 4,99 euro. Spre Bruxelles și Milano puteți călători cu doar 7,99 euro.

Ryanair și-a stabilit la începutul anului prima bază din România, la Timișoara, iar a doua bază este în București. La baza de la Bucureşti vor fi alocate trei avioane, vor fi efectuate 90 de zboruri săptămânate spre zece destinaţii. Baza din București va susţine 1.000 de locuri de muncă.

În ceea ce privește piața internă, de la sfârșitul lunii octombrie, Ryanair va opera zboruri pe ruta Bucrești – Timișoara. De asemenea, reprezentanții companiei spun că analizează posibilitatea de a intra și pe alte rute interne.

La nivel internațional, Ryanair a comandat 183 de avioane Boeing 737-800, care sunt livrate în perioada 2014 – 2018, şi 200 de aeronave Boeing 737 Max 200s, pe care le vor primi între 2019 – 2023.

În această perioadă, Ryanair a scos la concurs 100 de posturi în cadrul companiei. Printre altele, candidatul ideal trebuie să „fie orientat puternic către clienți”, să fie „sociabil, flexibil și muncitor” și să aibă „prezență agreabilă”.

Se oferă un contract pe minimum 3 ani, după încheierea trainingului, și un pachet salarial „atractiv”. Printre altele, se oferă și o primă de angajare în valoare de 1.200 de euro.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

https://greatnews.ro/ryanair-locuri-de-munca-romania/