Premierul Marcel Ciolacu spune că va propune excluderea primarului din Crevedia din PSD

Marcel Ciolacu

Foto: Marcel Ciolacu (Facebook)

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va propune excluderea primarului din Crevedia din PSD.

„Voi propune excluderea primarului din Crevedia în următorul Consiliu Politic Național, de la sfârșitul săptămânii.

Un primar care ”n-a știut” și căruia nu-i pasă de tragedia prin care trece comunitatea care l-a ales nu are ce căuta în PSD!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Marți, primarul din Crevedia, Florin Petre, a declarat că nu știa că stația respectivă mai funcționa, și că știa doar că aceasta a fost închisă în 2020.

Întrebat de jurnaliști dacă nu a observat că stația încă funcționează, în condițiile în care stația GPL se afla la drumul principal ce trece prin localitate (DN1A), primarul a spus că nu a văzut nimic în ultimii 3 ani: „Am trecut pe acolo de 2 ori pe săptămână. Nu am văzut nimic, poarta închisă”, a declarat el.

„Eu am văzut o cisternă parcată la poartă din când în când. Am văzut un băiat, am crezut că e șoferul cisternei”, a mai spus primarul.

Ulterior, Petre a fost deranjat de întrebarea unei jurnaliste care l-a întrebat ceva legat de condamnarea pe care primarul a avut-o în 2016, așa că a întors spatele presei și a plecat.

Potrivit hotnews.ro, Florin Petre a fost condamnat în anul 2016 de Judecătoria Răcari la 1 an de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru că a cumpărat un motocultor furat, în condițiile în care știa că este furat. Judecătorii au considerat că a tăinuit fapta.

Foto: Florin Petre (Facebook)

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version