Pregătește-te pentru Sezonul Reducerilor cu împrumutul promoțional Provident!

credit rapid

Ti-ai facut planuri pe anul acesta si crezi ca nu mai reusesti sa le pui in aplicare? Provident iti vine in ajutor cu campania “Sezonul Reducerilor” potrivita nevoilor tale! Astfel, in aceasta perioada, ai ZERO comisioane la credit rapid Provident! Decide sa investesti inteligent, beneficiind de cea mai buna oferta de la Provident! Vrei sa afli mai multe despre promotie? Iata care sunt conditiile de participare:

Vino la Provident si fa-ti un credit rapid in perioada 30.10.2019 – 26.11.2019. Beneficiezi astfel de sume cuprinse intre 1.000 si 4.000 de Lei, rate fixe saptamanale si ZERO comisioane! De asemenea, persoanele fizice care participa la campanie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– pana la data inceperii Campaniei nu au incheiat niciodata un contract de imprumut cu Provident sau, daca au incheiat contracte de imprumut cu Provident, creditele aferente acestor contracte au fost achitate integral (lichidate) inainte de inceperea Campaniei (inainte de 30 octombrie 2019);

– incheie cu Provident, pe durata Campaniei, un contract de credit cu durata contractului de 62 de saptamani, pentru suma imprumutata de 1.000 Lei, 1.500 Lei, 2.000 Lei, 2.500 Lei sau 3.000 Lei sau un contract de credit cu durata contractului de 74 de saptamani, pentru suma imprumutata de 3.500 Lei sau 4.000 Lei;

– indeplinesc toate criteriile de eligibilitate pentru acordarea unui credit rapid prevazute de reglementarile legale in vigoare si de procedurile / normele de creditare ale Provident. Iata care sunt acestea:

Inainte de a aplica pentru un credit rapid, va trebui sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;
  • venit fix minim de 300 de Lei/luna dovedibil (adeverinta de salariu, interogare ANAF sau talon de pensie in cazul seniorilor);
  • adresa de domiciliu sau de resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;
  • un numar de telefon valabil.

Pregateste-te de Sezonul Reducerilor, alege promotia Provident si beneficiezi de urmatoarele avantaje:

  • Comision de analiza a dosarului: 0 Lei (de la 120 Lei standard);
  • Comisionul de gestiune a creditului la domiciliu: 0 Lei (de la 20 Lei standard);
  • Sume intre 1.000 si 4.000 Lei;
  • Rate fixe saptamanale.

Ai toate motivele sa te bucuri de sezonul reducerilor, cu un credit rapid Provident! Cu o experienta de peste 13 ani pe piata creditelor nebancare din Romania, Provident este o companie orientata pe acordarea serviciilor de cea mai buna calitate.

Clientii Provident sunt intotdeauna pe primul loc, astfel ca, daca optezi pentru un credit rapid, vei avea parte nu doar de livrarea banilor direct la domiciliu, ci si de un serviciu personalizat, unde poti stabili programul de comun acord cu reprezentantul tau! In plus, cei care participa la aceasta promotie au 0 comisioane la serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului!

A venit timpul sa iti duci planurile la bun sfarsit! Profita de aceasta perioada promotionala si descopera avantajele unui credit rapid cu 0 comisioane! Intra pe site-ul Provident, la categoria ” Promotii” si aplica si tu pentru un credit rapid! Acum, totul devine mult mai simplu!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.