Prăjitură cu hașiș servită din greșeală la o înmormântare în Germania

prăjitură cu hașiș germania
Foto: Finn-b / pixabay.com

Mesenii de la o înmormântare din nordul Germaniei au fost seriviți, din greșeală, cu o prăjitură cu hașiș, a anunțat poliția locală, potrivit BBC.

Nu mai puțin de 13 participanți s-au simțit amețiți și au avut stări de greață după ce au mâncat din prăjitura cu hașiș, servită într-un restaurant din Wiethagen.

Investigația poliției a descoperit că una dintre angajatele restaurantului a pus-o pe fiica ei să facă prăjitura pentru înmormântare.

Însă, în afară de prăjitura aceasta, tânăra în vârstă de 18 ani mai pregătise un desert – o prăjitură cu hașiș – pentru altă ocazie.

În loc să ducă la restaurant prăjitura pentru înmormântare, mama fetei a luat-o, din greșeală, pe cea cu hașiș.

Potrivit BBC, în Germania este o tradiție ca cei care l-au cunoscut pe defunct să bea cafea și să mănânce o prăjitură împreună.

Autoritățile au anunțat că fiica angajatei este anchetată acum de poliție.

Incidentul s-a petrecut în luna august, însă nu a fost făcut public până acum din respect pentru participanții la înmormântare, a relatat agenția de presă Associated Press.

Foto: Finn-b / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.