Potopul din Capitală. 100 de străzi inundate, 70 de mașini distruse, 60 de copaci doborâți

inundații bucurești

Foto: Captură video Anatolie Paladi / Facebook

A fost cod roșu de ploi torențiale, vijelii și grindină în noaptea trecută în București. A fost emis și un mesaj RoAlert în jurul orei 23:30.

Zeci de copaci au fost doborâți de vânt, iar multe străzi au fost inundate în urma ploii torențiale care a durat în jur de o oră. Codul roșu emis de ANM a fost valabil în intervalul 13 iunie ora 23:20 – 14 iunie ora 00:30. În foarte multe zone din oraș, canalizarea nu a mai făcut față, iar străzile s-au transformat în lacuri.

A căzut grindină de mari dimensiuni, iar vântul a bătut chiar și cu 70-90 km/h. Au fost și descărcări electrice și averse torențiale care au totalizat 30….40 litri/mp.

În intersecția Șincai-Motru din cartierul Tineretului, de pildă, apa avea în jur de 20 de cm adâncime, iar mașinile înaintau cu dificultate.

ISU București-Ilfov a anunțat că au fost inundate peste 100 de străzi și 200 de locuințe, relatează postul de televiziune Digi 24. De asemenea, 60 de copaci și 7 stâlpi de electricitate au fost doborâți de vânt, iar 70 de mașini au fost distruse.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version