Pot să fac un nou credit pentru nevoi personale la Birou Credite Rapide dacă am deja unul în desfășurare?

Birou Credite Rapide este o instituție financiară ce oferă mai multe tipuri de credite de nevoi personale. Din acest motiv, atunci când căutați un credit de nevoi personale avantajos, este foarte posibil să găsiți în portofoliul Birou Credite Rapide exact produsul financiar de care aveți nevoie. Dacă doriți să obțineți un nou credit de nevoi personale, deși aveți unul deja în derulare, la Birou Credite Rapide acest lucru este posibil.

Aflați, mai jos, care sunt condițiile pe care trebuie să le îndepliniți atunci când doriți să obțineți, simplu și rapid, al doilea credit de nevoi personale.

Al doilea credit de nevoi personale: condiții de acordare

Faptul că aveți în derulare un credit de nevoi personale, pentru Birou Credite Rapide reprezintă o condiție favorabilă de acordare a împrumutului. Acest lucru este valabil chiar dacă primul credit de nevoi personale a fost acordat de altă instituție financiară.

Birou Credite Rapide utilizează un sistem avansat de verificare a datelor și vă poate oferi un credit de nevoi personale chiar dacă, în trecut, ați întâmpinat dificultăți cu plata ratelor altui credit.

Pentru obținerea celui de-al doilea credit de nevoi personale, la Birou Credite Rapide aveți nevoie doar de următoarele documente:

  •   fluturașul de salariu
  •   actul de identitate
  •   extrasul de cont

În plus, nu este nevoie să faceți nicio deplasare fizică. Toate documentele pot fi depuse online, în momentul în care completați formularul de solicitare credit de nevoi personale, disponibil online.

Ce sumă pot obține printr-un credit de nevoi personale acordat de Birou Credite Rapide?

Suma pe care o puteți obține în câteva ore este de până la 10.000 lei, calculată la nivelul unui salariu mediu. Este posibil, însă, să obtineți o sumă mai mare, dacă salariu dumneavoastră se încadrează la venituri peste medie.

Deși suma se poate acorda rapid, este important de știut faptul că un credit de nevoi personale reprezintă o responsabilitate și presupune îndeplinirea unor condiții pentru acordare:

  • Împrumutul personal se acordă pentru o perioadă cuprinsă între 3 și 60 de luni.
  • Ratele lunare sunt fixe, astfel încât vă puteți planifica bugetul fără surprize.
  • Trebuie să prezentați documente care să vă ateste identitatea, locul de muncă și veniturile.
  • Nu este necesară nicio garanție

Care sunt beneficiile unui credit pentru nevoi personale?

  • Obțineți banii de care aveți nevoie rapid și fără complicații
  • Împrumutul personal este negarantat, deci nu trebuie să oferiți nicio garanție colaterală
  • Puteți utiliza împrumutul personal în orice scop
  • Împrumutul personal are rate lunare fixe, astfel încât vă puteți face un buget cu ușurință
  • Puteți solicita împrumut personal online, fără nicio deplasare fizică

Cât este de simplu să obțin un credit de nevoi personale de la Birou Credite Rapide?

Procesul de acordare a împrumutului este foarte simplu și rapid. Tot ce trebuie să faceți este să completați online formularul pentru creditul de nevoi personale cu datele dumneavoastră, să oferiți informații despre locul de muncă și venituri. Odată ce cererea vă este aprobată, veți primi banii rapid, în câteva ore, prin virament direct în contul dumneavoastră.

Este sigur să transmit documentele online?

Da, este sigur să transmiteți documentele online. Sistemul folosit de Birou Credite Rapide are implementare măsuri de securitate digitală pentru a vă asigura că datele dumneavoastră personale și financiare rămân confidențiale.

De ce nu pot accesa un credit de nevoi personale mai mare decât îmi permite venitul actual?

Băncile și instituțiile de creditare nebancare oferă împrumuturi în funcție de capacitatea de a rambursare a fiecărui solicitant. Înainte de acordarea creditului, veți știi care este suma maximă pe care o puteți obține. Puteți opta pentru accesarea sumei maxime sau pentru o sumă mai mică decât limita maximă.

Totuși, în unele cazuri, este posibil să obțineți un credit de nevoi personale mai mare decât venitul actual, dar va trebui să oferiți o garanție pentru credit. Puteți afla mai multe detalii la numărul de telefon 0219908. Consilierii financiari de la IFN Birou Credite Rapide vă pot oferi toate informațiile necesare și vă vor explica în detaliu tot ce trebuie să cunoașteți înainte de semnarea contractului pentru un credit de nevoi personale.

Dacă aveți nevoie de un împrumut personal, Birou Credite Rapide este o opțiune bună de luat în considerare. Nefiind nevoie de garanții și având rate lunare fixe, este o modalitate ușoară și convenabilă de a obține imediat banii de care aveți nevoie