Ponta și Firea sar la gâtul lui Dragnea: ”Liviu, iar te scarpini la bubă?”

liviu dragnea
Liviu Dragnea. Foto: Pagina de Facebook Liviu Dragnea

Prima apariție televizată a liderului PSD, Liviu Dragnea, în 2019, a atras imediat replici dure din partea rivalilor Gabriela Firea și Victor Ponta.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat pe Dragnea pe Facebook, printr-un citat din Feodor Dostoievski.

„A propos de manipulările din această seară, spuse cu seninătate de un aşa-zis domn fără teamă de Dumnezeu, la adresa mea: Numai ticăloșilor le e ușor să mintă în orice situație. (Feodor Dostoievski)”

Replica Gabrilei Firea vine după ce Dragnea a spus ”că e prea multă minciună și că bugetul Capitalei nu s-a diminuat, ci s-a mărit”.

“Nu voi mai lăsa nicio minciună netaxată. Oricine lucrează în adminsitraţia locală să se concentreze pe promisiunile din campanie, nu să cheltuie banii pe prostii“, a declarat liderul PSD.

Pe de altă parte, Victor Ponta a avut și el o replică dură, după ce Dragnea a spus că partidul pe care acesta îl conduce este făcut de securiști.

Iată ce a scris Ponta pe Facebook:

„Liviu – iar te scarpini la buba? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile si laturile in care traiesti tu cu bufonii si metresele tale – dar oamenii trebuie sa stie adevarul !

1. Imi aduc aminte ca tu taiai porcul la vila T14 a SRI si alergai mesenii cu soriciul

2. Imi aduc aminte ca tu ai comandat vin scump din America sa il faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui sa il impresionezi / si dupa alegerile din Decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea sa il rogi sa il convinga pe Iohannis sa te puna Premier

3. Imi aduc aminte ca tu il bateai la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI (ca erai casatorit nu conteaza ca tu esti cu “familia traditionala”) si tot explicai ca ea stie ruseste ca a studiat la Moscova

4. Sa imi aduc aminte ca in ziua in care ai fost prima data condamnat de ICCJ in 2015 ai venit la mine in birou si m-ai batut la cap sa mergem la “baieti” la SRI sa le ceri ajutorul la recurs? Nu vrei sa schimbi placa asta si sa ne spui in 2018 din banii dati de la Buget la PSD de cate ori ai platit zborurile cu avioane si elicoptere private pentru tine si noua iubita?

Daca te scarpini singur la buba te pot ajuta!”