Ponta, mesaj codat pentru Dragnea: „Știe el că mai am multe\uD83D\uDE21”

FOTO: Victor Ponta/Facebook
FOTO: Victor Ponta/Facebook

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o „fotografie-avertisment” pentru „camaradul Dragnea” și-l avertizează că, spre deosebire de George Maior și Eduard Hellvig, fostul și actualul șef al SRI, el nu are obligația de a nu riposta.

În imaginea postată de Ponta apar el, George Maior și Liviu Dragnea.

„Nu a existat niciodată un „Stat Paralel” ci doar instituții ale Statului Român care au funcționat mai bine sau mai rău – iar Liviu Dragnea a luptat și lupta și azi să intre în grațiile acestor instituții și să negocieze cu acestea – iar atunci când nu le poate folosi în interesul sau le atacă sub denumirea de „Stat Paralel”; dacă justiția l-a condamnat Dragnea înțelege că nu a „negociat” destul de bine cu „Statul”!

Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligația instituțională de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tăcut din respect față de Statul Român și din jenă de a „spala în public” rufele murdare ale „camaradului Liviu”!”, a scris Ponta pe Facebook.

În final, fostul premier prezintă o „fotografie-avertisment” pentru Dragnea, în care șeful PSD apare împreună cu George Maior, Ponta susținând că are mai multe imagini de acest fel.

„Așa că m-am decis să prezint o fotografie – avertisment pentru Dragnea (știe el că mai am multe\uD83D\uDE21)/știu că va înțelege mesajul meu, știu că moare de frica celor de care a spus că nu îi este frică, și îi cer ca mâine să ne lase să discutăm în Parlament despre problemele guvernării fără să își mai pună Propagandă să ne intoxice cu marota „Statului Paralel”!”, își încheie Ponta postarea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.