Ponta: Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi și Coldea la tenis, la cafea, la pârlitul porcului

Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews
Victor Ponta FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Victor Ponta a declarat că afirmațiile lui Liviu Dragnea despre lupta sa cu sistemul sunt niște mizerii, pentru că șeful PSD ar fi avut grijă să discute cu Laura Codruța Kovesi, șefa DNA și Florian Coldea, fost șef în cadrul SRI, la „cafele, la tenis și la pârlitul porcului”, potrivit B1.ro.

„Întâi a spus că n-a văzut-o pe Kovesi niciodată, apoi a spus că s-au văzut la întâlniri oficiale, la vila K2 – deşi nu ştiu cât de oficiale sunt întâlnirile de acolo. Dacă ţine morţiş, îi aduc aminte şi de întâlnirile neoficiale. Eu n-am răspuns atacului decât pentru a arăta că asta cu „Dragnea care luptă contra sistemului” e doar o minciună, la fel ca programul de guvernare, care cică e lapte şi miere”, a declarat Ponta, la B1 TV.

Victor Ponta a mai spus că „mizeriile astea cu „sistemul” vin de la omul care s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea, la tenis, la cafea, la pârlitul porcului, la pescuit, la lucruri care-i fac plăcere domnului Dragnea.

Nu înţeleg de ce minte în public! Are un reflex de a minţi. Dacă-l întrebaţi „te cheamă Dragnea?”, el o să răspundă „nu” şi dacă îi arătaţi buletinul, el spune „da, dar staţi că mă cheamă Dragnea, dar…”.

Zilele trecute, Victor Ponta a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea și îl provoacă la o confruntare directă.

„Eu am decis să spun ceea ce gândesc cei mai mulţi membri şi votanţi ai PSD – că Liviu Dragnea şi „Cartelul de la Teldrum” au confiscat Partidul şi îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani şi protecţie în faţă legii/că a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie şi distruge economic şi social România/că Grindeanu, Tudose, Ţuţuianu, Teodorovici şi oricine îndrăznește să nu execute orbeşte ordinele „Cartelului” devine imediat securist, trădător, cârpă – fiind târât în mocirla lui Dragnea!

Eu am decis să ies din acesta „Mocirlă” , să spun adevărul şi să ofer o alternativă pentru toţi cei dezamăgiţi şi umiliţi de Dragnea!”, a scris, printre altele, Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

La scurt timp a venit și reacția liderului PSD, Liviu Dragnea. „Eu am fost trimis în judecată de doamna Kovesi, nici nu mai ştiu şi în ce lună. Eu n-am întâlnit acea doamnă până la trimiterea în judecată şi nici ulterior. Deci, nu aveam cum să mă rog de cineva. Iar dacă despre domnul Coldea ştie că ar fi putut influenţa astfel de dosare cred că ar trebui să meargă la Comisia SRI să spună aceste lucruri”, a spus, în faţa jurnaliştilor, Liviu Dragnea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.