Ponta a luat parlamentari din PSD. Dragnea: „Atitudine de șobolan”

FOTO: GreatNews.ro
FOTO: GreatNews.ro

Fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, și deputatul Gabriela Podașcă, și-au anunțat demisia din PSD și s-au înscris în noul partid condus de Victor Ponta, Pro România.

„La ora actuală un singur om din România a confiscat Guvernul şi Parlamentul României şi realizează proiecte de legi sau legi în interes personal. Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria democraţiei de 30 de ani din România ca un singur om să facă acest lucru şi cred că trebuie să ne dea de gândit dacă mai trebuie să se întâmple aşa ceva pe viitor”, a spus Mircea Titus Dobre.

Dobre a mai spus că nu va vorbi „urât de un PSD-ist adevărat, pur-sânge, pentru că cei care sunt conducerea țării nu sunt de la PSD, ci mare parte din ei sunt de la PD sau de la PDL”.

Pe acest subiect a avut o reacție și președintele PSD, Liviu Dragnea. „Nu vor reuşi să ia oameni din PSD. Este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani.

Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată.

Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacrifice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fostul premier Victor Ponta a reacționat la afirmațiile făcute de Liviu Dragnea printr-o postare pe Facebook. ​„Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Băsescu – și de faptul că Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Băsescu și trimis la PSD ca să îl distrugă din interior/îmi pare rau că s-au adus în conducerea PSD metodele, oamenii și limbajul lui Băsescu – oamenii de bună credinta din PSD nu meritau așa ceva/ca și la Basescu jignirile lui Dragnea arată un singur lucru: FRICA; frica de oameni și frica de închisoare! Așa ca e semn bun!

Nu știu dacă Dragnea s-a referit în jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose – sau (poate la Adrian Nastase) – pe toți este invidios și pe toți ne urăste; pe toți a complotat să ne dea jos, pentru că nu suntem nici hoți, nici slugi ale lui. (…)

Dacă Dragnea m-a dat afară din PSD atunci îmi voi face această datorie față de oameni din Pro România! Și sunt convins că la un moment dat și PSD va scăpa de Gașca de pediști de la Teleorman!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.