Polițistul care a accidentat-o mortal pe fata de 11 ani le-a trimis o scrisoare părinților

scrisoare politist raisa
Sursa: știrileprotv.ro / indrumari-juridice.eu

Polițistul care a accidentat mortal o fetiță de 11 ani pe trecerea de pietoni le-a trimis părinților o scrisoare în care își cere iertare, relatează Știrile PRO TV.

Avocatul familiei a făcut publică scrisoarea cu acordul părinților fetei.

Iată ce a scris polițistul:

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar…

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment.

Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice!

Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat. Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul.

Familia Raisei a anunțat anterior prin avocatul său că îl va da în judecată pe polițist și că îi va cere despăgubiri de 6 milioane de euro pentru moartea fetiței, potrivit TVR.

„Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.