Polițiștii le pun imnul național, la megafoanele de pe mașini, românilor care stau acasă

FOTO: Ministerul Afacerilor Interne/Facebook
FOTO: Ministerul Afacerilor Interne/Facebook

Sindicatul polițiștilor Europol a anunțat că sâmbătă, la ora 17:00, de pe toate mașinile de poliție din țară va răsuna imnul național ”Deșteaptă-te române”.

Polițiștii vor recurge la acest gest pentru a le mulțumi cetățenilor care respectă carantina.

Potrivit unui mesaj postat de Europol pe Facebook, demersul aparține Centrului de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

”În semn de mulțumire pentru românii care respectă carantina și stau acasă, polițiștii vor difuza, în toată țara, la ora 17.00, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliție”, anunță sindicaliștii Europol.

Polițiștii își folosesc, de obicei, stațiile de amplificare de pe autospeciale pentru a le transmite cetățenilor mesaje în direcția izolării sociale, pe fondul epidemiei de coronavirus care a dus la decretarea stării de urgență în România.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.