Polițiștii au un suspect pentru crima dublă de la Târgoviște

Un bărbat în vârstă de 58 de ani este suspect în cazul crimei duble de la Târgoviște. Potrivit Poliției Dâmbovița, acesta este vânător autorizat, deține legal o armă de vânătoare, însă nu și-a plătit cotizația către Asociația Vânătorilor și nu avea voie să vâneze.

Investigatorii au mai spus că bărbatul este „foarte stăpân pe sine” și nu a recunoscut fapta, el susţinând că nu îl cunoştea pe Gheorghe Ifrim, consilierul local din Răzvad ucis, deşi cei doi făceau parte din grupe care acţionau pe acelaşi fond de vânătoare.

Bărbatul a fost inclus pe o listă alături de alte 11 persoane. Anchetatorii au restrâns cercul și l-au adus din nou la audieri, după ce acesta a făcut declarații contradictorii.

Oamenii legii au descoperit și arma cu care ar fi fost împușcați consilierul local Gheorghe Ifrim și bărbatul care muncea pentru acesta, Ion Neagu.

Potrivit anchetatorilor, cele două victime adunau varză pe un teren situat chiar în apropierea fondului de vânătoare. Cel mai probabil, cei doi l-ar fi surprins la braconaj pe cel care i-a împușcat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, un trecător a sunat, joi seară, săptămâna trecută, la numărul 112 şi a anunţat că a descoperit cadavrele a doi bărbaţi pe un câmp, în apropierea municipiului Târgovişte. Bărbaţii aveau 40 şi 49 de ani.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.