Polițiștii au spart o petrecere cu 64 de participanți, într-un club din București

Foto: Shutterstock

O petrecere organizată ilegal într-un club din Capitală a fost oprită de polițiști, care au împărțit amenzi în valoare de 79.000 de lei.

Polițiștii au ajuns la clubul din sectorul 1 al Bucureștiului la scurt timp după miezul nopții, fiind alertați de un apel la numărul de urgență 112.

Agenții au legitimat și amendat 64 de persoane, iar administratorul clubului a primit și el o sancțiune consistentă, în valoare de 15.000 de lei.

Tot sâmbătă, polițiștii au oprit o altă petrecere privată, la care participau 23 de persoane. În acest caz au fost date amenzi în valoare totală de 36.000 de lei.

În acest moment, în România sunt interzise aceste evenimente la care participă multe persoane, fiind în vigoare restricții pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Sancţiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.