Polițiști din Iași, filmați când dezumflă roțile de la bicicletele unor tineri

Foto: Captură Facebook

Când vine vorba de intervenții ce cochetează cu inutilitatea, agenții români, în special cei înregimentați în Poliția Locală, sunt riguroși, dedicați și, în unele cazuri, chiar creativi.

Polițiștii locali din Iași au dezumflat roțile mai multor biciclete din oraș, pe motiv că nu ar fi regulamentare. Bicicletele în cauză sunt biciclete de tip BMX, folosite pentru acrobații.

Aceste biciclete nu au un dispozitiv de frânare eficace, susțin polițiștii locali.

Imaginile cu cei doi agenți care scot aerul din roțile bicicletelor, filmate în urmă cu câteva zile, la Hala Centrală din Iași, au făcut rapid înconjurul internetului românesc.

Reacția Poliției Locale Iași nu a întârziat să apară.

”Nu e normal. Colegii noștri au recurs la metode de care noi ne detașăm. Nu trebuia să recurgă la un altfel de gest, dar probabil au văzut că măsurile anterioare nu au finalitate si au crezut că în acest mod pot rezolva situația”, declarat Nicoleta Deciu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Iași, citată de Hotnews.ro.

Aceasta a adăugat că va fi demarată o anchetă disciplinară în acest caz.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.