Eroinele zilei. Două polițiste au prins un hoț care furase un telefon mobil într-o stație de autobuz

poliția română facebook

Foto: Poliția Română (Facebook)

Două polițiste din București au prins un hoț în timp ce se aflau în drum spre un examen unde urmau să fie supraveghetoare, a anunțat Poliția Română pe Facebook.

Cele două polițiste fac parte din cadrul unei structuri neoperative din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

În timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetoare, ele au fost sesizate de un cetățean că un bărbat a furat un telefon mobil de la doi bătrâni aflați într-o stație de autobuz din capitală.

În acel moment, una dintre polițiste, Larisa, a coborât din mașină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, l-a urmărit cu mașina. Larisa a alergat 15 minute după hoț, iar după mai multe somații din partea polițistelor bărbatul a încetinit.

Polițistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul 112. În 6 minute a sosit un echipaj de poliție de la Secția 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de furt.

Foto: Poliția Română (Facebook)

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version