Polițista care a prins un hoț îmbrăcată în bikini, pe când se afla la plajă

Mikaela Kellner
Fotografia cu Mikaela Kellner prinzând un hoț în timp ce purta costum de baie s-a viralizat pe internet. Foto: Instagram

O polițistă din Suedia a făcut arestarea vieții ei la sfârșitul lunii iulie, pe când se afla în vacanță la plajă, relatează publicația suedeză thelocal.se.

Polițista Mikaela Kellner, care nu era în timpul serviciului, se relaxa la plajă în costum de baie în parcul Rålambshov din capitala Stockholm, alături de prietenele sale.

La un moment dat, un bărbat a venit la ele pretinzând că vindea reviste pentru a stânge bani pentru oameni fără adăpost. Deși i s-a spus că nimeni nu vrea să cumpere ceva, bărbatul a refuzat să plece și a continuat să stea pe lângă tinerele care făceau plajă.

Mikaela Kellner a început să îl suspecteze pe individ de intenții dubioase și le-a spus prietenelor sale să își supravegheze lucrurile personale.

„Însă imediat ce a plecat, una dintre prietenele mele a spus: „Unde mi-a dispărut telefonul mobil?””, a povestit Kellner pentru „The Local”.

Bărbatul folosise unul dintre cele mai cunoscute trucuri utilizate de către hoți: acoperise telefonul mobil cu o revistă, iar când plecase, luase și telefonul, fără ca cineva să observe.

„Nu aveam timp, așa că am fugit după el, cam 15 metri. Una dintre prietenele mele este și ea polițistă, așa că l-am prins. A încercat să scape, dar l-am ținut și mai tare”, a povestit Mikaela Kellner.

Apoi, și-au sunat colegii care erau de serviciu ca să îl aresteze.

Mikaela Kellner este polițistă de 11 ani, însă până acum nu a mai făcut niciodată o arestare în timp ce purta bikini.

Unul dintre martorii la arestare a realizat o fotografie chiar în momentul în care cele două femei l-au imobilizat pe hoț. Fotografia, care a fost publicată și de Mikaela Kellner pe pagina sa de Instagram, s-a viralizat rapid pe internet.

„Am acționat din instinct și nu m-am gândit foarte mult la ce făceam decât după ce îl pusesem la pământ. Când stăteam acolo am realizat că probabil întreaga scenă era destul de amuzantă. Dar aș fi acționat indiferent de felul în care eram îmbrăcată”, a spus tânăra polițistă.

„Am primit o mulțime de comentarii pozitive, atât de la prieteni, cât și de la colegi. Se întâmplă foarte des ca bunuri valoroase să fie furate în acest fel și nu îți dai seama decât mai târziu că au dispărut. Am vrut să atrag atenția și să îi fac pe oameni conștienți de cât de vicleni sunt acești hoți, aproape ca niște magicieni”, a avertizat Mikaela Kellner.

Pasionată de fitness, de mișcare, de sport și de cățărări, Mikaela Kellner a fost, într-adevăr, una dintre cele mai neinspirate „victime” alese vreodată de hoțul respectiv.

Mikaela Kellner
Mikaela Kellner. Foto: Facebook
Mikaela Kellner
Mikaela Kellner. Foto: Facebook
Mikaela Kellner
Mikaela Kellner. Foto: Facebook
Mikaela Kellner
Mikaela Kellner. Foto: Facebook
Mikaela Kellner
Mikaela Kellner alături de prietenele sale. Foto: Facebook

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Student român de 20 de ani, angajat la Microsoft: „Au cele mai bune metode să te cumpere”
Sute de musulmani au participat la slujbe ale catolicilor
Italia se pregătește de primele uniuni civile gay