Polițist trimis în judecată pentru că a inventat un accident rutier. Ce voia să obțină

poliția polițist rutieră amendă mită refuzată amenzi

Poliția. Foto: Captură YouTube

Un polițist sibian a fost trimis în judecată pentru că a inventat un accident ca să își ajute un prieten, relatează publicația locală „Turnul Sfatului”.

El este acuzat de abuz în serviciu, uz de fals și complicitate la înșelăciune, fapte care s-ar fi produs acum 5 ani.

Concret, procurorii îl acuză pe polițist că l-a ajutat pe proprietarul unui Mercedes să își repare mașina pe baza asigurării pe care acesta o avea la Sar City Insurance SA Bucureşti. Practic, polițistul a inventat un accident în urma căruia mașina ar fi fost avariată, iar proprietarul acesteia a primit o despăgubire de 8.000 de lei de la firma de asigurări.

„A întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei în care a atestat în mod fals că o anumită persoană ar fi condus un autoturism marca Opel şi ar fi acroşat un autoturism Mercedes parcat regulamentar, după care a emis o autorizaţie de reparaţii în care a enumerat avariile autoturismului marca Mercedes.

Faptele au fost săvârşite la solicitarea unui cunoscut, inculpat în aceeaşi cauză, căruia i-a predat cele două documente întocmite în fals”, se arată într-un comunicat de presă al procurorilor.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version