Polițist prins în timp ce fura produse în valoare de 52 de lei

poliția DNA achiziții
FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

Un polițist a fost prins de paznicul unui magazin din comuna Șelimbăr în timp ce încerca să plece de la cumpărături cu produse în valoare de 52 de lei pe care nu le-a plătit. Agentul, care se afla în timpul liber, este acuzat de furt.

„La data de 31 mai a.c., în jurul orei 17.30, agentul de pază al unei societăţi comerciale, de pe raza localităţii Şelimbăr, a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că a surprins un client care ar fi încercat să iasă din magazin fără a achita produse în valoare de 52 de lei.

La faţa locului au intervenit poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr care au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţei Municipiului Sibiu, aflat în timpul liber”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, Elena Welter, citată de agerpres.ro.

Șefii polițistului din Sibiu, care în prezent este acuzat de furt, au ordonat și o anchetă disciplinară.

„La nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Menţionăm, de asemenea, că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, s-a dispus declanşarea cercetării disciplinare faţă de poliţistul în cauză în vederea documentării şi stabilirii situaţiei de fapt”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.