Poliția Română și partenerii săi îi premiază pe șoferii fără nicio abatere în 2019

poliția
Foto: Pagina de Facebook Ministerul Afacerilor Interne

Poliția Română și Asociația Green Road îi răsplătesc pe șoferii care nu au înregistrat nicio abatere în anul 2019.

Șoferii care nu au înregistrat abateri rutiere anul trecut se pot înscrie la concurs, iar câștigătorii vor fi trași la sorți.

Premiile constau în vouchere de combustibil, vouchere la restaurant sau cursuri gratuite de conducere defensivă.

Proiectul urmărește scăderea numărului accidentelor rutiere prin stimularea șoferilor să respecte codul rutier și să adopte un comportament preventiv la volan, arată organizatorii.

Perioada de înscriere la concurs este 20 mai – 20 iunie 2020.

„Ai condus regulamentar pe durata întregului an 2019? Asociația Green Road și Poliția Română apreciază conduita ta preventivă și te invită la campania „Șoferi de nota 10!” – ediția a III-a. Completează formularul de mai jos cu datele personale în perioada 20 mai – 20 iunie și poți să câștigi un plin gratis, o cină la Hard Rock Cafe sau un curs de conducere defensivă la Academia Titi Aur „Șoferi de nota 10!” este campania anuală de premiere a șoferilor care nu au avut abateri rutiere și a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere în România”, spun organizatorii concursului.

„Noi propunem o abordare diferită, prin stimularea comportamentelor corecte la volan, în detrimentul amendării celor greșite. Ne dorim ca prin această campanie să aducem valoare adăugată eforturilor pentru îmbunătățirea siguranței rutiere în România, iar premiile să motiveze tot mai mulți șoferi să adopte un comportament preventiv la volan”, mai arată ei.

La campania “Șoferi de nota 10!” pot participa toate persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
– să fie persoane fizice cu reședința în România;
– să fi deținut permis eliberat de autoritățile române pe întreaga perioadă a anului 2019;
– să nu fi avut abateri rutiere în anul 2019.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți în maximum 5 zile lucrătoare de la finalizarea campaniei.

Tragerea la sorți se va efectua în incinta restaurantului Hard Rock Cafe, sponsorul campaniei. Vor fi prezenți cel puțin un reprezentant al sponsorului și cel puțin un reprezentant al partenerului campaniei, Poliția Română.

Validarea câștigătorilor se va face cu sprijinul tehnic al Poliției Române. Se vor trage la sorți un număr de 31 de câștigători și un număr de 12 rezerve.

Există 31 de premii împărțite astfel:

– 25 de vouchere de combustibil în valoare de 200 de lei fiecare;
– 3 vouchere de consumație în restaurantul Hard Rock Cafe în valoare de 200 de lei fiecare;
– 3 vouchere pentru curs de conducere defensivă la Academia Titi Aur, în valoare de 750 de lei fiecare.

Valoarea maximă totală a premiilor este de 7.850 de lei.

Voucherele de combustibil nu pot fi schimbate pentru alte produse sau pentru contravaloarea lor în bani.

Voucherele de consumație în restaurant pot fi schimbate cu contravaloarea lor în tricouri sau accesorii din magazinul restaurantului Hard Rock Cafe, fiind valabile 6 luni de zile.

Voucherele pentru cursul de conducere defensivă la Academia Titi Aur sunt valabile timp de 3 luni de zile. Este necesară programarea în prealabil.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.