Poliția Locală nu e în stare să își scrie numele pe mașini

Poliția Locală Sebeș a inscripționat greșit un automobil. Foto: Facebook

Polițiștii locali patrulează străzile din Sebeș într-un autoturism nou Dacia inscripționat greșit.

Greșeala, prezentă atât pe capotă, pe ușa din spate și pe ușile laterale ale automobilului Duster, care a costat aproape 20.000 de euro, este de un ridicol fin: ”Poltia” în loc de ”Poliția”.

Mașina circulă de câteva zile prin Sebeș. Autoturismul a fost achiziţionat prin procedură de cumpărare directă, în iulie 2018, cu suma de 91.899,15 lei (19.725,50 euro).

Reprezentanții instituției au precizat că vor remedia greșeala.

Municipiul Sebeș: În dotarea Poliției Locale Sebeș nu se află autovehiculul inscripționat greșit

Municipiul Sebeș face precizarea că autoturismul inscripționat greșit nu face parte din dotarea Poliției Locale a Municipiului Sebeș și nici nu a fost utilizat în niciun fel de activitate specifică acestei instituții.

Municipiul Sebeș are în curs achiziționarea unui autoturism Euro 6, destinat Poliției Locale Sebeș, care trebuia să fie livrat, conform caietului de sarcini, dotat cu sisteme corespunzătoare de iluminare, sonorizare și inscripționat.

La momentul recepției de către reprezentanții Poliției Locale Sebeș, marți, 18 septembrie 2018, au fost constate erorile de inscripționare, prin urmare documentele de recepție nu au fost semnate, iar plata nu a fost efectuată.

Societatea care a efectuat inscripționarea a transmis o scrisoare prin care recunoaște greșeala materială, dă asigurări că va fi remediată în cel mai scurt timp posibil și transmite scuze pentru problemele apărute.