Poliția Locală face angajări. „Veniți, aceste concursuri sunt pe bune!”

Poliția Locală București
Foto: Poliția Locală București (Facebook)

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că Poliția Locală Sector 6 din București face angajări. În total, au fost scoase la concurs 20 de posturi.

„Data trecută când am anunțat pe Facebook că se fac angajări la Poliţia Locală Sector 6 am avut o bază bună de selecție, am avut 80 de candidați pe 14 posturi. Acum am scos alte 20 de posturi la concurs, dar s-au înscris puțini. Termenul de depunere a dosarelor este săptămâna viitoare, pe 28 martie. Timp este.

Veniți la concurs, anunțați-vă cunoștințele despre aceste concursuri pentru că sunt pe bune! Avem nevoie să reîmprospătăm Poliția Locală a Sectorului 6 și mă interesează un singur lucru: să avem resurse umane de calitate, cu care să facem treabă.

Urmând o carieră în poliția locală aveți mai multe avantaje cum ar fi un salariu bun și accesul în funcția publică (deveniți funcționari publici). Eu cer doar seriozitate, asumare și responsabilitate în aplicarea legii”, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, vor fi și probe fizice: „Căutăm politiști tineri, pe care să-i creștem și să-i dezvoltăm profesional, ca parte a procesului de reformă a Politiei Locale demarat cu mai bine de un an și jumătate în urmă. Am modifiat regulamente, am investit în echipamente și sisteme (camere) de monitorizare, avem programe de formare profesională. Am nevoie de o poliție locală prezentă, dedicată, de oameni care să-și asume haine de polițist și cu care să facem ordine în Sectorul 6!”

Mai multe informații găsiți aici.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.