Poliția în alertă! O tânără a fost răpită de pe stradă și a ajuns în Caracal

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost luată cu forța de pe o stradă din Corabia, urcată într-o mașină și dusă în Caracal. Anchetatorii spun că au fost reținuți doi bărbați în acest caz și urmează să fie duși în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii spun că un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că sora lui a fost luată cu forța de pe strada C.A. Rosetti și urcată într-o mașină argintie, care a plecat în viteză într-o direcție necunoscută.

Imediat, polițiștii din Olt au declanșat operațiunile de căutare. Au fost alertate secțiile de poliție din județele învecinate și a fost depistat un bărbat de 49 de ani care conducea în Caracal mașina folosită la răpirea tinerei. Polițiștii au reușit să o identifice pe tânără și pe încă un bărbat în vârstă de 25 de ani. Cei trei au fost duși la sediul Poliției.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt, din primele cercetări reiese că cei doi bărbați au constrâns-o pe tânără să urce în mașină și au dus-o în Caracal.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar marți urmeză să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunerea de arestare preventivă, fiind cercetați pentru lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.