A fost găsită adolescenta răpită în apropierea unei benzinării

FOTO: Știrile Pro TV
FOTO: Știrile Pro TV

Actualizare: Polițiștii anunță că adolescenta pentru care s-a emis „alertă de răpire copil”, a fost găsită nevătămată, duminică, în județul Arad. Oamenii legii mai spun că sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care fata a fost luată de pe stradă, sâmbătă, de un tânăr.

„Se revocă urmărirea minorei Adam Corina Andreea. Aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate”, a anunțat duminică Poliția Maramureș. La acțiunile de căutare a fetei au luat parte polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale.

Știrea inițiată


O adolescentă în vârstă de 17 ani, din orașul Borșa, a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, Florina Meteș.

Răpirea s-a întâmplat la ora 18:45. Potrivit polițiștilor, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani, a fost urcată cu forța într-o mașină de culoare neagră de un tânăr, pe strada Dragoș Vodă din zona Peco din orașul Borșa. Automobilul și-a continuat deplasarea spre o direcție necunoscută.

Potrivit oamenilor legii, în momentul răpirii, adolescenta era însoțită de fratele ei în vârstă de 12 ani, iar dispariția a fost reclamată la poliție de tată. Surse din cadrul anchetei spun că momentul nu a fost surprins de camerele de supraveghere, pentru că s-ar fi întâmplat la o distanță apreciabilă.

Semnalmentele minorei răpite sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung, ten deschis. La momentul dispariţei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălţată cu pantofi de culoare albă. Ca semne particulare are o aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie, a mai menţionat reprezentantul IPJ Maramureş.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.