Pizza Hut caută angajați în toată țara

Lanțul de restaurante Pizza Hut caută angajați în mai multe orașe din țară. 

„Recrutăm personal cu atitudine pozitivă, 18 ani împliniți, dornic de afirmare, seriozitate și capacitatea de a lucra în echipă, într-un mediu de lucru plăcut.

Dorim angajați care să agreeze interacțiunea cu clienții, să fie creativi și flexibili, să lucreze cu pasiune și dăruire.

Ne dorim angajați cu fler și spirit de observație, buni comunicatori, dedicați profesiei”, se arată în anunțul de angajare al celor de la Pizza Hut.

Viitorilor angajați li se oferă un training specializat pentru fiecare post de lucru, pachet salarial motivant, tichete de masă, program flexibil.

Pizza Hut e un lanț de restaurante cu peste 44.000 de locații deschise în mai mult de 100 de țări și o experiență de peste 50 de ani.

Mai multe detalii și întreaga listă de locuri de muncă de la Pizza Hut găsiți LA ACEST LINK.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.