Pilotul unui avion Boeing cu 271 de pasageri la bord a murit în timpul zborului

avion

Foto: rauschenberger / pixabay.com

Pilotul unui avion la bordul căruia se aflau 271 de pasageri a murit în timpul zborului, în baia aeronavei, relatează Yahoo News.

Avionul zbura de la Miami spre Chile. La un moment dat, pe când se afla în baia avionului, pilotului i s-a făcut rău, s-a prăbușit și a murit.

Căpitanul Ivan Andaur a început să se simtă rău la 3 ore după ce avionul Boeing 787-9 Dreamliner al companiei LATAM Airlines plecase de la Florida spre Santiago.

Pilotul a primit tratament de urgență din partea echipajului, însă nu a putut fi salvat.

Zborul a fost deviat către Aeroportul Internațional Tocumen din Panama City. Pilotul, care avea o experiență de zbor de 25 de ani, a fost declarat mort de cadrele medicale sosite la fața locului.

„LATAM Airlines Group raportează că zborul LA505, pe ruta Miami-Santiago, a trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internațional Tocumen din Panama din cauza unei urgențe medicale pentru unul dintre cei 3 membri ai echipajului de comandă. Când avionul a aterizat, serviciile de urgență au oferit ajutor, dar pilotul a murit, din păcate.

Suntem profund emoționați de ceea ce s-a întâmplat și transmitem sincere condoleanțe familiei angajatului nostru. Suntem profund recunoscători pentru cariera sa de 25 de ani și pentru contribuția sa valoroasă, care s-a remarcat întotdeauna prin dăruire și profesionalism. În timpul zborului, au fost efectuate toate protocoalele de siguranță necesare pentru a proteja viața pilotului afectat”, a transmis compania aeriană într-un comunicat.

În urma incidentului, avionul a părăsit Panama City a doua zi și a continuat zborul spre Chile.

Foto: rauschenberger / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version