Pilotul rătăcit care a aterizat pe autostradă ca să ceară indicații de la un șofer de TIR | VIDEO

elicopter șofer kazakhstan pilotul
Foto: Captură YouTube

Un șofer de TIR a surprins momentul în care pilotul unui elicopter militar a aterizat pe o autostradă din Kazakhstan deoarece se rătăcise și nu mai știa pe unde să o ia, relatează BBC.

Pilotul elicopterului a coborât și s-a îndreptat spre șoferul unui TIR. A dat noroc cu acesta, iar apoi l-a întrebat cum poate ajunge în orașul Aktobe, din nord-vestul țării.

După incident, Ministerul Apărării din Kazakhstan a anunțat că pilotul lua parte la un exercițiu de orientare vizuală în momentul în care s-a dezorientat și s-a rătăcit.

Pățania pilotului de elicopter a stârnit râsetele șoferilor de TIR de pe autostradă și a fost ironizată și în mediul online.

Filmulețul a strâns deja zeci de mii de afișări pe YouTube și a fost preluat de mai multe site-uri de știri.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.