Pierderea alegerilor a învolburat apele în PNL

Deputatul PNL Florin Roman FOTO: Pagina de Facebook Florin Roman
Deputatul PNL Florin Roman FOTO: Pagina de Facebook Florin Roman

Florin Roman, unul dintre liderii PNL, care și-a arătat nemulțumirea față de negocierile cu USR PLUS și UDMR pentru organizarea coaliției de guvernare, a transmis printr-o postare pe Facebook faptul că pierderea alegerilor de către liberali „a învolburat apele în partid” și că e „nevoie ca de aer de lideri puternici de o nouă împrospătare a imaginii formațiunii politice.

„2021 este anul Congresului și in PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele in partid. Guvernul Citu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR lupta cu „garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș.

În parlament se anunța o luptă pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la ținta de toți „partenerii” politici.

E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua împrospătare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a început deja!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

În aceeași postare, Florin Roman spune că o criză economică „își arată colții”.

„România anului 2021 înseamnă încă suferinţă, deşi liderii politici încearcă să imprime speranţă şi încredere. A început vaccinarea dar pandemia nu a trecut. Criza economică îşi arată colţii, iar politicienii se gândesc mai mult la propriile interese, decât la agenda cetăţeanului”, susţine Florin Roman, duminică seară, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că intrarea în Parlament a unor „partide extremiste” arată „eşecul unei clase politice încremenită în trecut, dar şi eşecul sistemului educaţional, de ani de zile”.

„Atunci când vezi că George Simion este cel mai urmărit politician on line al României realizezi că sunt tot mai mulţi cei care pot fi manipulaţi. Fenomenul AUR ar trebui să-i pună serios pe gânduri pe cei care îi ignoră!”, afirmă Roman.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.