Picturile hiperrealiste ale unui artist din Singapore uimesc lumea întreagă

picturile hiperrealiste
Picturile hiperrealiste stârnesc mereu admirația Foto: Facebook Ivan Hoo Art


Picturile hiperrealiste sunt din ce în ce mai apreciate de către iubitorii de artă, mai ales că artiștii investesc foarte mult timp pentru fiecare lucrare în parte.

Detaliile sunt cele mai importante în astfel de picturi, iar un desen bine realizat poate să dureze și câteva zile sau chiar săptămâni.

Ivan Hoo este un artist din Singapore care a învățat singur să deseneze cu ajutorul creioanelor colorate și cu cerneală, iar fiecare desen poate fi confundat foarte ușor cu realitatea, mai ales că surprinde detalii uimitoare.

Hoo nu este un artist convențional, așa că a decis ca desenele sale să fie făcute pe lemn, deoarece au astfel o textură unică, o altfel de dimensiune și pot fi confundate mult mai ușor cu realitatea.

Picturile hiperrealiste ale artistului din Singapore cuprinde foarte multe teme. Acesta desenează animale, dar și elemente din viața de zi cu zi, precum un pahar de vin vărsat sau un ou spart. Pentru a arăta cât de uimitoare sunt desenele sale, Hoo alătură și obiecte reale lângă picturile sale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.