Pictorul Fericit – tablouri pe numere pentru artiști de la mic la mare

Fără artă viața noastră ar fi extrem de fadă. Dacă ai fost vreodată la o expoziție cu tablouri și ai stat să le admiri pe fiecare în parte, gândindu-te cum se poate ca din mâna unui om să iasă o asemenea minunăție, înseamnă că sufletul tău tânjește după tot ce este ireal de frumos, după magie și mister. Te-ai întrebat cum ar fi dacă ai face și tu un astfel de tablou, fiind totuși conștient că nu ai nicio înclinație artistică. Nu-i nimic, nu toată lumea se naște pictor, însă există ceva ce te poate ajuta să devii unul și anume tabloul pe numere de la Pictorul Fericit.

Ce trebuie să știi despre aceste tablouri

În primul rând calitatea lor se revede încă de la ambalajul exterior. Tablourile vin într-o cutie cu un design frumos, cutie ce protejează conținutul. Aceasta are un mâner atașat, ceea ce este ideal în special dacă vrei să iei tabloul cu tine spre exemplu undeva într-un parc. Îți va fi mult mai ușor să îl transporți cu ajutorul mânerului. Se regăsesc pe site-ul oficial www.PictorulFericit.ro o varietate de categorii din care poți alege ce ți-ai dori să pictezi. Tabloul pe numere este exact cum se citește. În interiorul pachetului ai șablonul cu pictura aleasă după care tu trebuie să te ghidezi. Pânza tabloului are contururi definite cu numere în interior, iar tu doar trebuie să aplici cu pensulele incluse culorile corespunzătoare fiecărui număr.

Poți alege din categoriile animale, flori, peisaje, clădiri, orașe, păsări, pentru el/ea, religioase, copii sau replici ale unor tablouri celebre. Poate ești fan Mona Lisa, așa că acum ai posibilitatea să o pictezi chiar tu. Dă un ochi și printre modele de tablouri din 2021 ce cu siguranță te vor surprinde cu frumusețea lor.

Tabloul pe numere – relaxare și formă de terapie

Prin pictură, atât corpul, cât și mintea, se detensionează, uitând de griji și probleme. Este bine să îți faci timp și pentru hobby-uri de acest gen, fiindcă nu numai că te ajută să îți menții sănătatea întregului corp, însă te ajută să te exprimi, să te autodescoperi, să meditezi și să îți testezi limitele. Este un bun mod de a-ți petrece timpul liber, așa că mai lasă din mână smartphone-ul și celelalte device-uri, fiindcă ce e prea mult strică.

Dacă tot vine vara, alege-ți câteva tablouri de la Pictorul Fericit, iar preț de câteva ore pe zi ieși în curtea ta sau mergi undeva în natură unde e liniște și deconectează-te de la tot. Cauta picturile pe numere cu pasari ca sa fii în ton cu natura. O să vezi că ți se va schimba starea de spirit și sănătatea radical. Nu uita să adaugi și un șevalet reglabil din aluminiu în coș, ca să poți sta confortabil în timp ce pictezi și să-ți fie mai ușor să aplici culorile. Nu trebuie să fii Picasso ca să te bucuri și tu de aceasta formă de artă, așa că ce mai stai pe gânduri? Fugi pe pictorulfericit.ro și fă o schimbare lifestyle-ului tău.

Contact: 0754 459 540

Str. Mărășești, nr.18, et. 1, cam.2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.