Peugeot lansează restaurantul mobil

Peugeot Foodtruck

Compania franceză Peugeot a lansat un autoturism care se transformă într-un bistro care are capacitate să servească mâncare și băutură pentru 30 de persoane.

Întregul sistem auto este dotat cu două grătare, o friteuză, patru plite cu inducție pentru gătit, o combină frigorifică de 400 de litri, precum și un sistem de ventilație. Potrivit Digi 24, conceptul Peugeot Bistrot du Lion urmează să fie prezentat pe 14 aprilie la Săptămâna Designului de la Milano.

Manevrabilitate este sporită datorită consolelor scurte din față și din spate, iar capacitatea de încărcare este remarcabilă datorită ampatamentului lung.

Atunci când ajunge la punctul de destinație, sistemul auto se deschide și își dublează în câteva minute lățimea și se trasformă în bistro.

În ceea ce privește igiena, constructorul francez a apelat la o firmă specializată, care se ocupă implementarea acestor standarduri în restaurante mobile.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.