„Petrecere surpriză”. Groapă din asfalt, sărbătorită cu tort și artificii

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Mai mulți tineri au organizat, în mod ironic, o scurtă petrecere pe un drum județean din Cluj. A fost vorba despre o petrecere aniversară pentru o groapă din asfalt, care ar fi împlinit un an. Tinerii au marcat momentul cu artificii, tort și șampanie.

Imaginile au fost postate și pe pagina Info Trafic 24. „Mai mulți tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat „La mulţi ani!”, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.

Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor. Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere.

Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la „ziua de naştere” a gropii din asfalt”, se arată în postarea de pe Info Trafic 24.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.