Petrecere oprită de polițiști cu spray lacrimogen

FOTO: ziarulincomod.ro
FOTO: ziarulincomod.ro

O petrecere de logodnă a fost oprită de poliție, în Căminul Rafinorilor, din cartierul ploieștean Mimiu, cu spray lacrimogen, după ce mai multe persoane au început să devină recalcitrante.

Potrivit publicației ziarulincomod.ro, polițiștii au amendat 15 persoane cu câte 2.000 de lei pentru că nu au respectat ordonanțele militare date în situația de urgență.

La petrecere ar fi fost prezenți și minori, iar cei care s-au logodit ar adolescenți. În aceste caz, DGASPC s-a autosesizat și a început o anchetă.

Petrecere ar fi fost pregătită din timp, iar vecinii au fost înștiințați că va fi gălăgie în noaptea de sâmbătă. Imobilul a fost păzit apoi de Poliția Locală.

O altă petrecere a fost „spartă” de polițiști în Târgoviște. Trei tineri și o adolescentă de 17 ani, semiconștientă, au fost descoperiți de polițiști într-o garsonieră. Oamenii legii au fost alertați de vecini, care au spus că au auzit strigăte de ajutor.

Vecinii spun că băiatul proprietarei garsonierei s-a întors de curând din Franța și ar fi organizat mai multe petreceri în locuință.

Potrivit Știrile Pro TV, tinerii au fost transportați la spitalul din Târgoviște, unde li s-au făcut teste pentru a se constata dacă au consumat substanțe interzise.

Ancheta a fost preluată de agenții de la Crimă organizată. Între timp, s-a descoperit că trei tineri ar fi consumat substanțe interzise și s-a deschis un dosar penal pentru consum de droguri de mare risc, dar și pentru distrugere, loviri și alte violențe. Cei patru tineri au între 17 și 29 de ani.

FOTO: ziarulincomod.ro

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.