Pesediștii fug de coronavirus. Partidul își amână toate întâlnirile importante

sala palatului congres psd gunoaie
Sursa: Digi24

PSD a anunțat că va amâna Congresul în care trebuie ales noua conducere a partidului, de teama unei posibile epidemii de coronavirus.

”Toți cei care sunt implicați la nivel local, în gestionarea amenințării cu care se confruntă România, trebuie să se ocupe acum de siguranța și sănătatea oamenilor”, a transmis PSD într-un comunicat.

Congresul PSD era programat pentru 29 februarie, însă a fost amânat după ce în România a fost semnalat primul caz de coronavirus.

”Totodată, decizia de amânare a Congresului a avut în vedere și recomandările specialiștilor din domeniul medical, potrivit cărora adunările care implică un număr atât de mare de participanți, din toate zonele țării, nu sunt indicate în situația dată. Este un gest de responsabilitate care ne-am dori să fie preluat de întreaga clasă politică. Prioritari sunt oamenii, nu activitățile sau luptele politice”, a mai transmis PSD.

Marcel Ciolacu și ai săi nu vor participa nici la ședința Comitetului Executiv Național care era programată pentru astăzi, 28 februarie.

PSD e condus de interimarul Marcel Ciolacu, care a înlocuit-o pe Viorica Dăncilă, după eșecul acesteia în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale de la finalul anului trecut.