Perne pe aer pentru Golf 5 – pentru o mai bună suspensie a autoturismului tău

Pernele auxiliare aduc o mulțime de beneficii atât pentru șofat, cât și pentru autoturism. Acesta este mai protejat și mai stabil datorită acestora, însă despre beneficiile pernelor auxiliare vom discuta mai jos. Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție o mulțime de variante, pentru a te bucura de un șofat mai relaxant, chiar și pe drumurile neuniforme.

Ai posibilitatea de a comanda online perne aer Golf 5 pentru o mai bună suspensie a autoturismului tău. De asemenea, sunt disponibile o mulțime de alte modele, pentru mai multe mașini. Acestea vin în kituri complete, ce cuprind toate cele necesare pentru finalizarea montajului.

În funcție de necesități, aici gasesti suspensii pe aer pentru mașina ta, care să te ajute să conduci mai facil pe drumurile cu denivelări. Pernele pneumatice AirPower sunt montate în interiorul arcurilor de suspensie din spate. Instalarea este posibilă dacă amortizoarele standard sunt poziționate în afara cavității arcului. Operațiunea este foarte simplă și nu necesită ridicarea sau demontarea elementelor de suspensie. Pernele elastice se pot introduce cu ușurință prin golul dintre bobinele cu arc, pe mașinile racordate. La fel de simplă precum montarea acestora este și demontarea, așadar nu trebuie să îți faci griji în acest sens.

Odată ce au fost aduse în stare de funcționare, pernele vor umple spațiul interior al arcului, începând să funcționeze simultan ca un element elastic și ca un amortizor de vibrații. Acestea atenuează șocurile și ajută suspensia să nu se deterioreze atunci când conduci pe drumuri neuniforme sau denivelate. Montajul pernelor auxiliare este o idee excelentă pentru orice mașină, fiind de mare ajutor atât pentru aceasta, cât și pentru un șofat mai relaxant.

Specificații tehnice pentru pernele auxiliare AirPower

Pernele de tip AirPower au câteva specificații tehnice crescute pentru nevoile autoturismului tău. Pernele sunt foarte rezistente la ulei și combustibil, sunt capabile să lucreze în aer, în contact cu apa, dar și cu soluții slabe de acizi, alcaline sau alte medii agresive. Din acest punct de vedere, pernele AirPower au o calitate superioară și o rezistență crescută. Nu se deteriorează rapid și nu dăunează autoturismului.

Proprietățile lor fizice și mecanice sunt ridicate. Acestea sunt rezistente la comprimare, frecare și vibrații. Rezistența lor la căldură și la îngheț este de asemenea una înaltă. De la + 80 de grade până la -50 de grade. Mai multe despre pernele auxiliare poți vedea pe site, chiar pe prima pagină a produselor.

Avantajele pernelor de aer

Montajul acestora este un real avantaj pentru mașina ta, dar și pentru felul în care conduci. Acestea oferă un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme, ridică nivelul autoturismului față de sol și au o asamblare și demontare simplă și rapidă. În plus, pernele AirPower oferă o echilibrare mai mare a mașinii la încărcăturile masive, iar stabilitatea acesteia este mărită atunci când se conduce cu o remorcă. Pe lângă toate aceste aspecte, pernele au un preț modic, fiind accesibile pentru orice buzunar. Poți contacta echipa tehnică la numărul de telefon sau la office.perneauxiliare.ro@gmail.com.