Pentru pasionații de artă și culoare: expoziția Formule Creatoare by Adistu, la Qreator

Foto: Adistu.ro

Dacă arta se numără printre domeniile tale de interes și dacă îți place să descoperi forme, asociații neobișnuite de culori și jocuri geometrice, atunci nu ai voie să ratezi expoziția Formule Creatoare, semnată de Adistu, care este găzduită de spațiul Qreator (Bulevardul Aviatorilor 8A) până pe 31 iulie. 

Un artist digital care ne propune de fiecare dată formule estetice care ies din tiparele clasice, Adistu ne oferă un show de artă cu totul și cu totul inedit, un spectacol care include un film VR, printuri digitale pe canvas, instalații video și o piesă vestimentară experimentală.

Geometria fractală este semnătura lui Adistu, care alege să își exprime emoțiile, trăirile, si sentimentele prin intermediul unui univers haotic și organizat în același timp, plin de contraste, culori puternice și forme aparte. Iar Formule Creatoare este doar o mostră, un proiect care pune în evidență, în cel mai frumos mod, creativitatea și imaginația uimitoare a lui Adistu. 

Mai mult decât atât, în cadrul expoziției Formule Creatoare vei descoperi și rezultatul colaborării dintre Adistu și scenograful Elena Gheorghe: o piesă vestimentară cu un pattern cu print fractal realizat printr-un proces de reacție-difuzie și primul ecran holografic din România.

Expoziția Formule Creatoare poate fi vizitată până pe 31 iulie la Qreator, un spațiu cu un design spectaculos, care găzduiește de fiecare dată cele mai faine expoziții și evenimente culturale, dar și experiențe care transmit emoții puternice și mesaje de impact. 

Foto: Adistu.ro

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.