Pedeapsă exemplară pentru 2 femei care au mâncat semințe într-un loc de joacă pentru copii

amendă semințe craiova
Foto: Poliția Locală a Municipiului Craiova (Facebook)

Două femei din Craiova, în vârstă de 22 și 42 de ani, au fost amendate cu 2.500 de lei deoarece au mâncat semințe într-un loc de joacă pentru copii, aruncând cojile pe jos.

În plus femeile au fost obligate să curețe mizeria făcută.

„Atunci cand au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă.

Au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsura complementară s-a dispus curățarea domeniului public”, a transmis Poliția Locală Craiova pe pagina de Facebook a instituției.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.