Pe românul care a venit din Suedia cu plăcuțe anti-PSD îl paște un dosar penal

Sursa foto: glsa.ro

Mașina cu numărul de înmatriculare ”M..E PSD” nu o să mai fie văzută pe drumurile din România. Numerele preferențiale dobândite în Suedia nu sunt valabile și pe teritoriul României, potrivit Poliției Române.

Răzvan, care a plătit 650 de euro în Suedia pentru a obține numărul preferențial cu puternic mesaj anti-PSD, a condus mașina în România cu numerele speciale.

La Craiova, o mulțime de persoane au ținut să își facă poze cu Audi-ul său, după ce bărbatul a achitat taxa de parcare pe un loc în fața primăriei.

Printr-o adresă oficială, autoritățile suedeze au confirmat că adevăratul număr al mașinii este RSD059. Polițiștii români arată că numărul preferențial obținut în Suedia este valabil doar pe teritoriul național al acestui stat.

”Vă informăm asupra faptului că Poliția Română poate solicita ca plăcuțele de înmatriculare în cauză să fie îndepărtate, iar în locul acestora să fie montate plăcuțele de înmatriculare comune.

Plăcuțele de înmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul național și nu sunt valabile pe teritoriul altor state, în condițiile în care acestea nu permit în mod specific acest lucru”, se arată în comunicarea autorităților suedeze către cele române, citată de ziaruldecraiova.ro.

Polițiștii doljeni au început demersurile pentru a-i întocmi dosar penal șoferului care a condus această mașină în România.

Recomandări:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.