Pe cine susține Joe Biden după ce s-a retras din cursa prezidențială

joe biden

Foto: Pagina de Facebook Joe Biden

Joe Biden, președintele democrat al SUA, a anunțat că se retrage din cursa pentru un nou mandat la Casa Albă, după ce în ultimul timp s-a aflat sub o presiune tot mai mare din partea democraților, care i-au cerut să renunțe la cursa electorală, în special din cauza vârstei înaintate. Biden o susține acum pe Kamala Harris, vicepreședinta SUA, relatează Sky News.

Kamala Harris, în vârstă de 55 de ani, a declarat că este „onorată” să primească susținerea liderilor democrați. Ea i-a mulțumit lui Joe Biden pentru „leadershipul” extraordinar, precum și deoarece a făcut un „act patriotic și altruist” prin faptul că s-a retras din cursa prezidențială.

„Sunt onorată să am susținerea președintelui și intenția mea este să o merit și să câștig această nominalizare”, a declarat vicepreședinta SUA.

„Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a uni Partidul Democrat – și a ne uni națiunea – pentru a-l învinge pe Donald Trump și agenda sa extremistă a Proiectului 2025. Avem 107 zile până în ziua alegerilor. Împreună, vom lupta. Și împreună, vom câștiga”, a mai spus ea.

Fostul președinte democrat Barack Obama, în schimb, i-a mulțumit lui Joe Biden, însă nu a anunțat că o susține pe Harris.

Fostul președinte republican Donald Trump a reacționat spunând că Harris este mai ușor de învins decât Biden.

Foto: Pagina de Facebook Kamala Harris

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version