Pe cine dorește FRF selecționer la naționala României: „E opțiunea numărul 1”

FOTO: FRF/Echipa națională de fotbal a României/Facebook
FOTO: FRF/Echipa națională de fotbal a României/Facebook

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a declarat, într-o conferință de presă de miercuri, că ”opțiunea nr. 1” pentru noul selecționer al naționalei de fotbal este Gică Hagi.

Declarațiile lui Stoichiță au fost făcute după demisia intempestivă a antrenorului Edward Iordănescu, cel care a reușit să obțină cel mai bun rezultat al Naționalei de Fotbal a României, în ultimele două decenii. Acesta a refuzat să-și mai prelungească contractul care expiră la finalul lunii iulie.

Ieri, Gică Hagi a declarat că e surprinzătoare plecare lui Edi Iordănescu de la echipa națională.

”E surpriză (…) Un antrenor când face bine lucrurile trebuie să rămână. Logic era să rămână și să meargă cu echipa națională. Din păcate, asta e decizia lui, el știe cel mai bine, n-avem de ce să comentăm prea mult”, a declarat Gică Hagi, la Prima Sport, citat de GSP.
Iordănescu jr. a declarat, chiar după încheierea drumului României la Euro 2024, că simte nevoia de o pauză după doi ani de activitate cu naționala, iar lucrul acesta s-a confirmat luni, când FRF a anunțat despărțirea de selecționer.

„Am antrenat poate cea mai iubită generație a echipei naționale, una care și-a câștigat prin muncă și dăruire această dragoste. Iar cuvintele, dragi suporteri români, sunt prea puține ca să îmi exprim recunoștința față de dragostea voastră! Hai, România! Oricând și pentru totdeauna!”, a scris fostul selecționer în finalul mesajului de despărțire.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.