Pe ce posturi vă puteți angaja pe un vas de croazieră

FOTO: susannp4/Pixabay
FOTO: susannp4/Pixabay

O companie de recrutare este în căutare, în România, de personal pentru vase de croazieră. De exemplu, dacă vreți să lucrați în departamentul de housekeeping, puteți să alegeți dintre funcțiile de camerist sau ajutor de camerist, steward și supraveghetor piscină. Detalii – aici.

Pentru magazinele de pe vas se caută consilieri vânzări și manager. Pentru zona de spa se caută coafez, instructor de fitness, recepționist și manager.

Pentru bucătărie este nevoie de ajutor de bucătar, bucătar (toate categoriile), patiser, brutar, bucătar șef și personal de curățenie. Detalii – aici.

Se mai caută și barmani, ajutori de ospătar, ospătar și hostesa. La casino e nevoie de casier, supraveghetori la camere. Detalii – aici.

Pentru zona de entertaiment se caută fotograf, cameraman, DJ, tehnicieni specializați în scene, difuzare, lumini, sunet și tachelaj. Se caută și doctori și asistente medicale, inspectori în sănătate și igiena muncii. Detalii – aici.

În ceea ce privește condițiile, trebuie să aveți minim 21 de ani, „atitudine pozitivă, spirit de inițiativă, abilități în relații cu clientul, comunicare și lucru în echipă, entuziasm, dornic de a experimenta și de a evolua în toate aspectele, personal și profesional”.

Contractul este pe o perioadă între 6 și 9 luni, cu posibilitatea reînoirii. Vacanța este de 2 luni între contracte.

Veniturile salariale sunt în funcție de post și de itinerariul vaselor, sezon. Se oferă cazare în cabină de 1 – 2 persoane, mesele și serviciile medicale sunt asigurate gratuit la bord.

Mai multe detalii despre preselecție și salarii găsiți – LA ACEST LINK.

FOTO: susannp4/Pixabay