Pe ce cote fotbal să pariezi?

Atunci când ești începător sau obișnuiești să joci doar pe durata anumitor competiții sportive mai importante, cu siguranță ai momente în care, din inerție vrei să pariezi și pe alte cote fotbal. Pentru a te ajuta să îți definești o strategie, chiar și atunci când nu se desfășoară meciuri cu miză foarte mare, ne-am gândit să-ți oferim mai jos o listă cu posibile soluții.

Ce cote la fotbal să alegi atunci când joci?

Sunt multe detalii care intră în calcul atunci când vrei să joci la pariuri sportive, dar nu pari să fii prea inspirat. Iată care sunt variantele la care noi ne-am gândit:

  1. Joacă pe cotele din sistemul cel mai folosit în zona sau regiunea ta.

Pentru a nu te încurca în calcule, optează pentru cote din sistemul pe care îl folosești cel mai des sau care este cel mai folosit de agențiile pe care le preferi. În țara noastră cele mai populare sunt cotele decimale sau cotele europene, care apar sub forme de genul:1.30, 2.50, 3.30, 10.00 etc. Cu timpul, pe măsură ce capeți experiență și poți face dintr-o privire calculele și conversii în orice sistem ai folosi, poți renunța la acest criteriu de joc.

  1. Joacă pe cotele echipelor cele mai cunoscute

Chiar dacă meciurile zilei se desfășoară între echipe mai puțin cunoscute, alege echipele de fotbal despre care există cele mai multe informații. Astfel poți evalua mult mai bine situația și poți știi dacă merită să pariezi într-un meci.

  1. Joacă pe echipa favorită

Dacă nu vrei să ratezi să joci, chiar și cu un profit mai mic, alege să pariezi pe favorită. Deși pot exista surprize și outsiderii pot face o figură bună, mergi pe direcția generală. Deși nu este un pariu sigur și mult analizat, este și aceasta o opțiune pe care să o iei în calcul.

  1. Joacă pe ce recomandă specialiștii pe care îi urmărești

În cazul în care lucrezi deja la o strategie și ai făcut din pariurile sportive un obicei, cu siguranță ai un profesionist de la care preferi să preiei ponturi pariuri pro. Acesta, dispune de mai multă experiență și a analizat o serie de date care îi susțin recomandarea de a paria pe o anumită echipă și cotă la fotbal. O poți lua de bună sau poți merge doar pe gândirea ta.

  1. Joacă la agenția la care joci în mod obișnuit

Pentru a nu te încurca în noi detalii și a nu testa o platformă sau o agenție cu care nu ești familiarizat, atunci când joci pe meciuri cu miză mai mică, alege platforma pe care o folosești cel mai frecvent. În cazul în care nu obții rezultatul dorit, știi măcar că noua alegere nu a fost cea care nu este bună sau care ți-a purtat ghinion.

Oricare ar fi alegerea de a paria pe anumite cote sportive, pentru meciuri mai puțin importante sau cu echipe mai puțin titrate, nu uita niciodată ca pariurile pe fotbal implică riscuri și multe probabilități. Joacă responsabil, pe platforme licențiate și doar dacă ai peste 18 ani.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.