Paula Seling și-a prezentat fiica: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine”

FOTO: Paula Seling/Facebook
FOTO: Paula Seling/Facebook

Artista Paula Seling le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că are o fetiță în vârstă de 9 ani. Copilul a fost înfiat la vârsta de 3 ani.

„Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat.

Este frumoasă, este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi.

La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasă.

Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații.

Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi.

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce iși propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimemtul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună”, a scris Paula Seling, pe pagina personală de Facebook.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.