Patronul unor azile ce funcționau ilegal a încercat să își dea foc

patron azile își dă foc
Foto: Captură YouTube Ziua de Constanța

Proprietarul unor azile care funcționau ilegal în Constanța și Eforie Nord a încercat să își dea foc. El și-a stropit hainele cu benzină, dar a fost oprit de un polițist, relatează „Adevărul”.

În urma controalelor, bărbatul a mers în fața Primăriei Municipiului Constanța și a amenințat că se sinucide.

Patronul, în vârstă de 54 de ani, a apucat să își stropească hainele cu benzină, însă a fost imobilizat de un polițist.

În urmă cu o zi, căminele pentru persoane vârstnice deținute de acesta au fost percheziționate, iar autoritățile au descoperit că ele funcționau fără autorizație. Firma care deține azilele a fost amendată cu 20.000 de lei, iar activitatea punctului de lucru a fost suspendată, potrivit news.ro.

De asemenea, proprietarul azilelor a fost amendat cu 1.000 de lei pentru gestul necugetat.

Cazul azilelor care funcționau fără autorizație este investigat în continuare de autorități.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.