Din Dubai în Singapore. Patricia Vlad a ajuns manager într-o multinațională la 25 de ani

patricia vlad
Foto: Arhiva personală / adevarul.ro

La numai 25 de ani, Patricia Vlad, o româncă originară din zona Valea Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, este manager în Dubai, într-o companie internaţională specializată în servicii de educaţie.

Tânăra lucrează pentru Carfax Education Group și a început prin a preda matematică, literatură şi limbi străine. După opt luni a fost promovată manager peste biroul din Dubai, unde coordona între 17 şi 25 de oameni.

„Cea mai dificilă parte mi s-a părut tranziţia de la a fi angajat la a fi parte din management. Trebuia să îmi manageriez prietenii, iar prima chestie pe care a trebuit să o fac a fost să concediez pe cineva, chiar în prima săptămână. A fost oribil. Am fost nevoită să învăţ din nişte întâmplări neplăcute. Asta cu manageriatul nu cred că poate să te înveţe cineva. Cred că cel mai important este să te manageriezi şi să te organizezi pe tine, să înveţi să fii echilibrat, să poţi să transmiţi asta echipei tale. Eu mai am multe de învăţat“, a povestit Patricia Vlad într-un interviu oferit publicației „Adevărul”.

Patricia Vlad a absolvit Universitatea Cambridge

Tânăra este de aproape doi ani pe o funcţie de conducere, iar acum se află în Singapore, unde a fost trimisă pentru a pune pe picioare biroul de acolo al companiei.

Patricia Vlad a terminat liceul şi facultatea în Marea Britanie. A studiat la colegiul Concord, iar la facultate a mers la Universitatea Cambridge. La Cambridge, Patricia a studiat ştiinţele educaţiei şi limbi stăine.

Până la 25 de ani, Patricia a ajuns în aproape 30 de ţări în vizită, la studii sau cu munca. Printre acestea se numără China, Rwanda, Azerbaidjan, Singapore, Burundi, Monaco, Rusia, Thailanda, Norvegia sau Portugalia.

patricia vlad
Foto: Facebook
patricia vlad
La absolvirea facultății. Foto: Facebook

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.