Participantă la întâlnirea cu Dragnea: „Nu votăm niciodată PSD, am venit pentru primar!”

liviu dragnea
Foto: Facebook

Liviu Dragnea a fost primit cu ostilitate la Iași, la un miting electoral. Liderii locali ai PSD au adus mai mulți oameni din comunele și orașele județului Iași. Însă cei mai mulți au fost apatici și nu au reușit să acopere scandările contestatarilor lui Dragnea, care s-au adunat la câteva zeci de metri mai încolo.

Una dintre participante la mitingul de susținere al PSD a declarat pentru George Chelaru, care transmitea live pe Facebook pentru Rezistența TV, a spus că ea nu votează PSD. „Eu nu votez cu PSD. N-am venit aici nici pentru Dragnea, nici pentru PSD.

Am venit pentru primarul din Tătăruși. E un om foarte bun, noi suntem alături de el și îl susține”, a declarat tânăra.

Au fost proteste la Iași, în apropierea Teatrului pentru copii „Luceafărul”. În jur de 2.000 de oameni au venit să scandeze împotriva partidului de guvernare și a liderului Liviu Dragnea. Acesta se află într-un turneu electoral în Moldova.

Dragnea a fost primit de liderii PSD din Iași cu fanfară. În fața teatrului a fost montată și o scenă pe care a cântat o orchestră de muzică populară.

Simpatizanții PSD aduși cu autocare și mașini de la mai multe filiale comunale și locale din județul Iași au fost apatici, iar organizatorilor le-a fost destul de greu să-i facă să scandeze pentru partid.

Pentru a acoperi scandările protestatarilor, organizatorii au crescut volumul în boxe.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.