Păreri despre reducerile eMAG de Black Friday 2015. Puncte forte vs puncte slabe

black friday 2015 emag catalog reduceri

Clienții eMAG reacționează după ofertele de Black Friday 2015 anunțate printr-un newsletter.

eMAG are o reducere-vedetă la iPhone 6, valabilă de Black Friday 2015. Telefonul Apple costă 2000 de lei. Însă, prețul la un alt iPhone, 5S, a stârnit nemulțumire în rândul clienților eMAG.

„Anul trecut iPhone 5s a costat 1500 de lei cu ocazia BF, anul acesta este mai scump pentru ca a devenit un telefon de epoca?”, întreabă, ironic, un fan eMAG de pe pagina de Facebook. El comentează la o postare în care eMAG prezenta sumarul reducerilor de Black Friday 2015. Potrivit documentului, iPhone 5S, 16 GB, Grey costă anul acesta 1849 lei.

Accesează siteul eMAG, pregătit pentru Black Friday 2015, AICI.

Alți clienți sunt deranjați de faptul că eMAG nu a anunțat o oră exactă pentru startul reducerilor de Black Friday 2015. Totuși, această strategie poate avea o explicație logică. Nedezvăluind o oră exactă, eMAG se protejează de un val prea mare de vizitatori simultan pe site. Dacă sute de mii de oameni ar intra pe siteul eMAG în același timp, acesta ar fi în mare pericol să pice. Din păcate pentru un concurent eMAG, Elefant, magazinul a pățit-o deja în această seară. A anunțată că va da startul reducerilor de Black Friday la ora 22 a zilei de joi, iar lumea a luat cu asalt siteul.

eMAG și strategia produsului unic de Black Friday 2015

Clienții apreciază însă strategia eMAG de Black Friday de a da un singur produs pe client. Astfel, dacă vrei să cumperi 2 televizoare sau 2 telefoane de același fel, nu poți. Desigur, această regulă nu se aplică și la anvelope. Mașina are patru roți, nu, chiar și de Black Friday 2015 🙂

black friday 2015 emag telefoaneblack friday 2015 emag televizoareemag black friday laptopuri 20 noiembrie 2015black friday 2015 sw tableteblack friday 2015 electrocasnice emag
Concluzia după analiza ofertei de Black Friday 2015 a eMAG este următoarea: oferte foarte bune la televizoare și electrocasnice, la telefoane oferta nu pare la înălțimea Black Friday de anul trecut. Totuși, așteptăm dimineața pentru o imagine completă a ofertelor.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.