Panică în avion din cauza unui pasager cu mască de gaze

Foto: Twitter

Un bărbat a stârnit panică într-o cursă de linie din Statele Unite ale Americii, după ce s-a urcat la bordul aeronavei cu o mască de gaze pe față.

Pasagerul a fost evacuat, iar zborul a fost întârziat cu mai bine de o oră și jumătate.

Incidentul s-a petrecut la bordul unui avion al American Airlines, care efectua o cursă locală, între Houston și Dallas, în Texas.

Însoțitorii de zbor i-au cerut bărbatului să-și scoată masca, după ce pasagerii au început să se plângă, dar acesta a refuzat, fapt care a dus și la debarcarea acestuia.

Bărbatul a fost îmbarcat pentru următorul zbor și nu a mai purtat masca de gaze.

Nu se știe care a fost motivul bărbatului pentru a purta masca de gaze la bord – însă se pare că ar fi fost vorba de un protest.

Pasagerii s-au declarat speriați de faptul că nu îi puteau vedea fața celui cu mască de gaze, dar și de alte scenarii, care mai de care mai înfricoșătoare, pe care le deschide acest obiect sinistru.

Mulți dintre călători au crezut că gestul bărbatului are legătură cu noul virus din China, care a provocat deja câteva sute de morți.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.